читати знизу вгору... голосно не сміятися- горе все-таки...Visitor: дякую, до побачення. Хоч би до Восьмого березня отримати свої гроші. Нема і на шампанське.... про Новий рік можна забути
Alexander Kruglyakovskiy: Звернення зафіксовано,номер звернення ....
Visitor: дата звернення у відділення? 26.12.2008, 23.12.2008 була написана заява про бажання закрити депозит.рахунок
Visitor: 8067.......
Alexander Kruglyakovskiy: Дата звернення,та контактній номер телефону.
Visitor: .... Ольга Михайлівна, .... Дмитро Сергійович
Alexander Kruglyakovskiy: Напишіть Ваше прізвище, ім'я та по-батькові
Visitor: оформлюємо зараз
Alexander Kruglyakovskiy: Так,ми зараз можето оформити скаргу,або Ви самостійно оформити її на нашому сайті,зайшовши на "Зворотній зв*язок"Розглядом займаеться відділ якості,розгляд до 30 днів.
Visitor: яка процедура розгляду таких скарг і які терміни?
Visitor: Ви можете прийняти зараз скаргу?
Alexander Kruglyakovskiy: Вам необхідно написати заяву,якщо відділення не не справляеться,можете написату скаргу на нього.
Visitor: в руках, а не на якомусь там незрозумілому рахунку
Visitor: починаємо спочатку- що мені потрібно зробити, для того, щоб завтра в мене була готівка в долларах?
Visitor: і що я там почую корисного?
Alexander Kruglyakovskiy: Можу надати номер Центрального відділення
Visitor: мої гроші
Visitor: Відділення, яке видасть мені гроші!
Visitor: Ви знущаєтесь?
Alexander Kruglyakovskiy: Якого саме відділення?
Visitor: давайте номер
Alexander Kruglyakovskiy: Ми не можемо надати інформацію про наявність грошей у відділені,ала номер телефону надати можемо.
Visitor: в якому відділенні м.Києва я можу завтра отримати гроші? ой, вже сьогодні...
Visitor: типу "Відразу як машина приїде..."
Visitor: ні, і відмовився давати письмові пояснення
Alexander Kruglyakovskiy: Сроки в які Ви зможетеотримати готівку?
Alexander Kruglyakovskiy: Срокт вказав?
Visitor: Начальник відділення сказав, що його совість чиста, готівку він замовив, а її не привезли.
Visitor: Якотримати гроші?
Alexander Kruglyakovskiy: Що Вам сказали у відділені?
Visitor: звичайно маю. Я не отримала жодної конкретної відповіді від Вас.
Visitor: давайте ми в Київ приїдемо отримаємо. Кажіть куди? завтра будем
Visitor: з Києва до Переяслава- Хмельницького- 87 кілометрів, тобто година шляху.
Alexander Kruglyakovskiy: Чи маєте Ви ще питання стосовно продуктів Надра Банку?
Visitor: а Цивільний кодекс читали? статті 1058 і 1060
Alexander Kruglyakovskiy: Збір,тобто доставка службою інкасації.
Alexander Kruglyakovskiy: Як Вам прокоментували ситуацію у відділені?
Visitor: скільки їх ще треба писати? і що це за збір грошей? у підземних переходах чи під церквою?
Alexander Kruglyakovskiy: Це банківська операція,що може не зазначатися у договорі.
Visitor: Заява про бажання отримати готівку була написана за три дні до закінчення терміну депозитного договру.
Visitor: В якому пункті договору вказано, що гроші переводяться на поточний рахунок? Бо я пенсіонерка- погано бачу. І чоловік теж пенсіонер.
Alexander Kruglyakovskiy: Так,реально.По-перше Вам необхідно написати письмову заяву з указанням суми та дати отримання.Термін збору грошей до 2-х днів,залежно від суми.
Visitor: я хочу карточку с валютой и хочу снять деньги- все и сразу- реально?
Visitor: удобней всего мне с наличными деньгами

Alexander Kruglyakovskiy: Как Вам будет удобно.
Visitor: а где смотреть в договоре про текущий счет, и может перейдем на украинский язык, как в договоре?
Visitor: тот банкомат еврои долларов и не видел за свою жизнь, уверена
Visitor: почему к сегодняшнему дню не была подготовлена карточка? почему не было нужной суммы в кассе?
Alexander Kruglyakovskiy: В 3-х валютах(доллар США,евро,гривна)
Visitor: почему начальник отделения Плис Олег сегодня не сделал этого и даже не предложил этот вариант?
Visitor: в долларах?
Alexander Kruglyakovskiy: Депозиты открыти в рамках Пакета Услуг,который предусматрюет комплкекс банковских услуг,втом числе текущий счет.Порядок снятия по окончанию депозита предусматрюет перевод с депозита на текущий счет в день окончания депозита,с даного счета клиент может снять деньги в своем отделении,либо в любом отделении Банка в Украине.
Visitor: оба от 26.09.2008
Visitor: конечно, их у нас два №...... и №......
Alexander Kruglyakovskiy: № договора можете написать?
Visitor: Alexander Kruglyakovskiy, я Вас тут жду, вообще-то. Вопросов ещё много.
Visitor: договора у вас стандартные? если я Вам буду называть пункты договора- Вы меня будете понимать?
Visitor: счет никто не открывал и такого желания нет, заключался депозитный договор
Visitor: этого в договоре нет
Alexander Kruglyakovskiy: Операция снятия наличных проводится с текущего счета.
Visitor: за три дня
Visitor: зачем? банк был письменно уведомлен о желании клиента получить наличные
Alexander Kruglyakovskiy: По окончанию срока деньги переводятся на текущий счет,с которого Вы можете проводить операции.
Visitor: когда?
Alexander Kruglyakovskiy: Да.
Visitor: банка Надра выдает депозиты по договорах, которые закончили срок действия?
Alexander Kruglyakovskiy: Задавайте Ваши вопросы
Alexander Kruglyakovskiy: Добрый вечер!
Visitor: Добрый вечер!