Захист прав споживачів фінансових послуг 24.11.2009 21:28
Доброго дня! Я директор громадської організації захисту прав споживачів фінансових послуг. Мене звуть Мерецький Олексій Анатолійович. Наша організація безкоштовно надає юридично-консультаційні послуги з таких питань: - повернення банківських депозитів; - отримання страхових виплат; - повернення вкладів з кредитних союзів. Наші консультації БЕЗКОШТОВНІ і надаються за підтримки Демчака Руслана Євгеновича. Юристи та аналітики організації готові надати БЕЗКОШТОВНУ консультацію за адресою: м. Київ, вул. Шовковична, 21, оф. 2. тел.: +3 0 (44) 501-01-87 Звертайтесь, будемо раді вас бачити.
RE: Захист прав споживачів фінансових послуг 26.11.2009 18:37
Господа! я сегодня не нашел взаимопонимания с ПРИВАТБАНКОМ по изменению Тарифа на комиссию. Написал два заявление ранее и сегодня еще одно в Донецком региональном отделении. Но думаю ответ будет отрицательным.Хотел бы получить консультацию. Юрий
RE: Захист прав споживачів фінансових послуг 18.05.2011 10:45
Полезная организация. Особенно раздел на сайте с рейтингом недоверия фин. учреждениям. Я на него ориентировался, когда страховую выбирал. Он мне больще помог, чем рейтинг на Иншурхелп. Кому интересно http://www.vgo.com.ua/Reytyng_nedoviry?lang=ua